Salvati Roșia Montană

Sustine Rosia Montana in UNESCO World Heritage

vineri, 1 februarie 2013

Argumentari cu privire la efectele negative ale masturbarii

Sunt foarte multi aceia care sustin punctul de vedere conform caruia masturbarea nu ar avea efecte negative , ea avand efecte benefice .Cu alte cuvinte , acestia contrazic conceptia crestina conform careia masturbarea este un pacat cu efecte din cele mai nocive asupra sufletului si implicit asupra trupului . Desi foarte multi medici si psihologi imbratiseaza acest punct de vedere , totusi efectele negative sunt perfect justificate atat din punct de vedere stiintific cat si prin prisma experientei celor deprinsi cu aceasta patima . Ce se intampla de fapt cand te masturbezi si unde duce de fapt masturbarea?
Masturbarea este anormală si dăunătoare sănatatii omului – atat in cazul bărbatilor, cat si a femeilor. Exista cazuri reale de oameni care au practicat aceasta forma de auto-satisfacere sexuală si care au avut de suferit din pricina unor boli si afectiuni provocate de ea. Lucrul acesta este cea mai mare dovadă ca masturbarea nu numai ca nu este normală, ci ca are si repercursiuni grave asupra sănatatii omului, cu cat ea este practicată mai des si pe o perioada mai lungă de timp.
Lichidul seminal (sperma) este formata din diferite minerale si vitamine. Ea contine proteine, calciu, lecitină, magneziu, fosfor, testosteron, potasiu, vitamina B12, zinc, enzime si multe alte elemente. Aceste lucruri sunt vitale pentru organismul uman si pentru dezvoltarea lui normală, in special in decursul formării lui: in adolescenta si in anii urmatori acesteia. Masturbarea excesiva dar nu numai, face ca aceste elemente sa fie eliminate din corp fară masură, predispunand individul la o serie intreaga de disfunctii si afectiuni.
Masturbarea duce in timp la probleme ale memoriei, ale puterii de concentrare si ale ‘ascutimii’ mintii. Cei care se masturbeaza des se pot recunoaste foarte usor dupa lipsa unei reactii imediate la un fapt intamplat dar si prin faptul ca se concentreaza foarte greu la lucruri care necesita atentie sporita (de ex. la invatat sau o lectie predata) - sunt aceia care dau impresia ca sunt "grei de cap" , sau care pricep mai anevoie unele lucruri explicate destul de bine .Deasemenea , aceia care se masturbeaza frecvent risca serios sa piarda din istetimea si ascutimea mintii. Acest lucru se datoreaza faptului ca acele calitati de geniu ale omului se pare ca sunt strans legate de un proces de sublimare prin care substante vitale care se regasesc in lichidul spermatic sunt folosite pe post de combustibil , transformandu - se in cadrul unor reactii bio - chimice . In prezent , acest proces de sublimare , desi a fost intuit inca din cele mai vechi timpuri de calugari , mistici , savanti , este pe cale sa fie atestat stiintific in cadrul unor experimente . Detalii despre un astfel de experiment voi da intr - un articol viitor , unde voi expune care sunt efectele ce se obtin in cadrul unui astfel de proces , adica ce se intampla de fapt cu oamenii care reusesc sa realizeze aceasta transformare .
Celulele nervoase ale creierului (neuronii) se distrug progresiv si iremediabil datorită risipei excesive de energie. Acesta este un factor deosebit de periculos fiindca nu există nici o cale de refacere a acestor neuroni. Pierderea memoriei si a puterii de concentrare o poate observa persoana respectivă pe masura ce ea continuă să se masturbeze mai mult.
Masturbarea afecteaza puternic, in ciuda a ceea ce se sustine pe larg despre ea si activitatea sexuala . S - a observat faptul ca cei care se masturbeaza se confrunta , mai mult sau mai putin cu probleme de ejaculare precoce . Acest lucru se intampla deoarece auto-controlul asupra impulsulilor sexuale este puternic denaturat prin practica masturbării. De fapt, in decursul timpului, acest auto-control se va modela si se va adapta mai mult la această practică decat la actul sexual normal. Rezulta ca acei tineri care se deprind excesiv cu aceasta practica inca din pubertate , risca sa nu isi mai satisfaca sexual viitoarele partenere .
Dar poate cel mai nociv efect al masturbarii este acela ca "imbatraneste" omul . Imbatranirea precoce , adica cu un ritm mai rapid decat in mod normal este un efect al practicarii excesive . Nu numai ca imbatraneste din punct de vedere al aspectului fizic , dar se intampla de cele mai multe ori ca la 40 de ani omul sa se confrunte cu bolile si afectiunile care se intalnesc in general la pacientii mult mai in varstă.Tinerii care se masturbeaza excesiv se recunosc usor dupa impresia de "vestejeala" , in sensul ca dovedesc o slabiciune a trupului , lipsa fortelor fizice precum si lipsa sangelui in obraji , fiind palizi la fata . Lucrul acesta se intamplă din cauza risipei excesiv de mare de energie care nu face decat sa slăbească foarte mult organismul, predispunandu-l la diverse afectiuni si boli, in functie de fiecare individ in parte .
Deasemenea , in functie de frecventa ei , masturbarea slabeste puternic sistemul imunitar ,ea comportandu - se asemenea unui cal troian . Pe de o parte aduce placerea , dar pe de alta parte ,o data consumata placerea , se instaleaza un gol imens in sufletul omului , astfel deschizandu -de porti largi tuturor influentelor negative din jur , care atrag dupa sine in mod instantaneu tot felul de paraziti , virusi si infectii , acestea nefiind altceva decat forme materiale ale fortelor care actioneaza la un nivel mult mai subtil .
Pe plan psihic, masturbarea duce la o izolare progresivă fată de societate si de mediul inconjurător. Persoana care se masturbează ajunge incet-incet sa-si gasească placerea numai in această practică, dezvoltand o inhibitie fată de persoanele si evenimentele din jurul său. In cazuri mai avansate se poate ajunge la depresii nervoase greu de vindecat.Tinerii care se deprind cu aceasta practica (dar in special baietii) devin aproape incapabili sa intremeze relatii cu persoane de sex opus ,inscriindu-se pe pozitii reticente , timide . In niciun caz nu este vorba de sensul pozitiv al atitudinii de timiditate , ci avem de - a face cu o denaturare a acestei atitudini , fiinca starea de timiditate nu este provocata in acest caz in mod natural , ci in mod denaturat . Aceasta stare denaturata tradeaza de fapt rusinea declansata de accelerarea starii de egoism , acesta devenind exacerbat prin practicarea lui la cel mai inalt nivel , facand uz exclusiv de capacitatile senzoriale ale propriei fiinte . La polul opus se afla "maniacii" , adica aceia care efectiv nu se mai pot stapani si astfel se nasc oribilitati precum violurile ,zoofiliile , dezinhibatii , etc...


33 de comentarii:

Anonim spunea...

salut , daca o practic de la varsta frageda , credeti ca ma pot corecta spre o viata normala ? acum am 20 de ani

AM spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
AM spunea...

da,eu sunt sigura ca poti sa renunti la ea. Vointa si rugaciune! si vei vedea efectele! E de ajuns ca Dumnezeu sa vada vointa ta si iti va da putere sa rezisti ispitei. Omul poate renunta la orice drog.Doar sa isi doreasca.

Anonim spunea...

F bun articolul, si foarte adevarat. Eu am trait pe pielea mea aceste lucruri si acum incerc sa repar ce se mai poate... Sper ca cei mai tineri sa tina seama de cele scrise mai sus. Numai bine!

Anonim spunea...

dupa 6 ani de masturbare, a inceput sa ma doara fr tare in zona inimii, capul, in zona apenticitei si plamanii. nu mai zic ca am probleme cu memoria si ca uit foarte repede...

Anonim spunea...

ce aiureli poti sa debitezi
cu rugaciuni si cu doamne doamne...cred ca te-ai masturbat prea mult.am vazut ca scoti comentariile care nu-ti plac.asta cum se numeste?sperii copii astia care se iau dupa tine...ai vazut tu efectele,habar nu ai ce scrii acolo vorbeste despre fapte stintifice si nu despre ce te pune sa scrii biserica

Sebi spunea...

E totul adevarat ca are foarte multe efecte nocive asupra noastra daca o practicam , nu conteaza cat de des sau cat de rar , in ambele sensuri o sa vina la randul lor mai tarziu si efectele negative...stiu asta pe propria piele , fac laba de circa 5 ani chiar in primi 3 o faceam des de tot si de 3 ori pe zi era foarte crescut sexul apetit si nu ma puteam abtine , dar acum nu e vorba ca nu ma mai pot abtine ci e vorba de o dependenta greu de inlaturat si chiar mi-e greu sa ma las si am o multime de necazuri din cauza ei , cum ar fi nu-mi doresc iesiri cu fete sunt izolat complet , nu am chef nici de nici-un fel de convorbiri cu fete sunt practic o leguma ofilita...nu am mintea limpede simpt ca nu mai gandesc deloc ok si sunt intr-o depresie de circa 2 ani care nu mai vrea sa-mi dea pace , ma simpt aiurea de tot in ultimul timp si acum chiar vreau sa inlatur aceeasta practica care credem cu toti ca e bine sa o facem dar nu e bine deloc...toti cei care o faceti si sunteti la varste fragede opritiva deoarece e un drog de care nu te mai poti lasa si iti face foarte mult rau in timp , Va doresc din tot sufletul Multa Sanatate si multa vointa sper sa trecem cu toti peste accest viuciu.

Anonim spunea...

Perfect adevarat.Iti distruge sistemul imunitar.Am practicat-o timp indelungart si acum am rezultatele.

Anonim spunea...

Pentru cei care gasesc articolul si ajung sa citeasca si comentariile: sunt lucruri cat se poate de reale. Opriti-va pana nu va faceti prea mult rau.

Anonim spunea...

Din toate articolele de pe net, acesta e primul în care m-am regăsit. Când se descriu efectele negative, parcă îmi citea starea și comportamentul. Nu ascultați poveștile ”savanților” că are doar efecte pozitive! Savanții acum 150 de ani spuneau că Pământul e plat. Nu e neapărat adevărat ce spune un om de știință. Adevărul absolut nu-l cunoașge nimeni încă. Ce pot cunoaște eu e ceea ce simt și prin ce trec. Iar în acest articol am regăsit toate efectele NEGATIVE pe care le am din cauza acestui viciu extrem de dăunător.

Anonim spunea...

eu am 18 si incerc sa renunt la acest viciu...credeti ca as putea sa repar ce am stricat?ma refer la sanatate...nu am probleme de memorie,concentrare sau altele...singura mea teama este ca s-ar putea sa nu am o viata sexuala normala pe viitor,mi se intampla sa fiu cu prietena mea si sa ejaculez fara sa fac nimic(ceea ce nu mi se pare ok) si mi-e teama ca pe viitor sa imi dauneze in relatia cu iubita/sotia vreau sa ma recuperez din punct de vedere fizic...daca ma poate ajuta cineva in acest sens astept sfaturi.

Anonim spunea...

E greu daca vedeti problema ca fiind extrem de grea. Daca o tratati (treptat) ca fiind ceva minor , va va fi mai usor sa va lasati de ea ( caci intradevar , e o problema ) . Si rugaciunea va poate ajuta , Domnul ne ajuta daca vrem, vointa sa fie. Chiar daca nu e vb doar de o problema legata de religie, aceasta practica te face sa te scufunzi intr-o lune diferita si nociva. Ganditi-va cat de placut ar fi sa va faceti un program.zi de zi care sa includa sport, alimentatie sanatoasa, familie, timp liber petrecut cu prietenii ori singur practicand un sport ori vizionand filme .....si multe alte lucruri care va fac fericiti zi de zi, sa va simtiti bine si.mandri de voi, puneti dragoste in fiecare ceasca de ceai bauta dimineata...puneti pret vietii de zi cu zi...asa va va fi mult mai usor si rezultatele vor veni pe neasteptate.

Anonim spunea...

Asa cum zicea cineva mai sus, cred ca e singurul articol in care sunt prezentate efectele negative ale masturbarii. si eu ma masturbe de mult timp, intr.o perioada destul dd des (zilnic chiar si de 3 ori pe zi). Si acum o fac dar nu atat de des. Cat despre efectele negative prezentate, niciunul din ele inca nu m.au afectat pana acum...insa in timp posibil sa le simt si eu. Am sa incerc sa am mai multa vointa pt a intarzia aparitia efectelor negative prezentate aici...precizez ca am varsta de 31 de ani.
Va doresc toate cele bune si o viata frumoasa si fericita tuturor

Anonim spunea...

Aceasta greseala am facut-o si eu luandu-ma dupa anturajul din scoala generala. De la 12 ani ma masturbez aproape zilnic. Efectul cel mai rau este ca in 4 ani(acum am 16) penisul s-a oprit practic din a creste. Aveam vreo 15 cm la 13-14ani iar acum am aproape 16. Daca ma voi opri va reincepe sa creasca?
raspundeti va rog frumos

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Da, si eu m-am masturbat cred ca din clasa 5 sau 6 nu mai imi aduc aminte.
Treaba e ca acum nu o mai fac si am 19 ani.
Sunt slab si am o problema la coloana numita Scolioza.E destul de naspa.
Dra te poti lasa.Eu unul m-am lasat dupa ce am dat pe niste site-uri de video chat si cand am vazut ce face lumea pentru bani mi sa scarbit de mine.
Am momente cand mi se mai ridica :)) dar nu ii dau atentie.Iar acum incerc sa mai repar ce pot cat mai pot.

Anonim spunea...

Va recomand la toti cei care practica acest "sport" sa renuntati la el cat mai curand posibil.
chiar de acum!! Nu este sanatos deloc am traito pe pielea mea, in primul rand va afecteaza viata sociala/personala dar chiar si starea de Sanatate se poate agrava si apar bolile la varste foarte tinere , lucruri inesplicabile "teoretic" dar practic asta e unul din motivele principale. + Manacati sanatos , bucurativa de viata in alte modalitati!(iesit in aeer , plimbare , faceti ceva sa aveti "andrenalina" orgasmului prin activitati provocatoare. Gasiti-va o prietena
respectati-va sotia ,

Mult Succes!!

Anonim spunea...

Sunteti retarzi? :)))) Acelasi lichid il elimini si in contactul sexual, daca eu fac sex in fiecare zi, nu mi-a spus nimeni ca eu o sa fiu mai "prostut". Pe langa asta sunt niste aberatii ceea ce voi spuneti in anumite comentarii. Mai bine va gasiti o "fetita" si o cotzaitzi de 2 ori pe zi timp de nu stiu cat timp... vedem daca sunteti retarzi atunci. Ciao, pwp, o seara faina.

hdbdnd spunea...

E adevarat.Doamne ajuta-ne

Anonim spunea...

Hdbdnd...si eu sunt depedent de masturbare..credetima ca nu e de loc ok...ma lupt sa ma las..doamne ajuta

Anonim spunea...

Salut ! Ce pot s-a zic...Tot ce este prezentat in acest articol e adevarat si va recomand sa il cititi cu mare atentie deoarece va ajuta "s-a va treziti la realitate"....Ca s-a va spun o mica poveste personala pe langa acest subiect ,e ca si eu am practicat acest sport timp de 6 ani ...initial avand o varsta de 18 ani si da din cauza acestui sport nu am avut de castigat mai nimic.Eu personal am avut mai mult de pierdut iar acum incerc sa repar ce am stricat....dupa ce m-am trezit la realitate si am vazut ce prostii am realizat cu aceasta asazisa "placere".In prezent eu am inceput s-a lupt impotriva acestei probleme si le recomand celora care practica inca acest viciu sa il lase deoparte ,deoarece dupa un timp mai indelungat vor aparea probleme seriose si veti avea doar de suferit....Va urez toate cele bune si luati de aminte ca "Nu merita s-a te masturbezi"....Bafta !

Anonim spunea...

doar ce am facut o laba pe articolul asta

Anonim spunea...

nu mai continuați eu am 30 de ani si o fac de la 6 ani nu sunt intr o relatie am depresie ..nu reusesc sa imi gasesc partenera.fizic nu stiu daca te distruge dar psihic te face varza aceasta practica.opriti va pana nu e prea tarziu

Anonim spunea...

Asa este. Eu sunt o fata si una din cazurile cele mai nefericite. Am facut asta de la 2 ani pana la 12-13. Mi-am gasit un partener la 14 cu care am si inceput o relatie. Dar bineinteles relatia nu a fost deloc una cum trebuie sa fie desi suntem impreuna si acum.
Numai faceti asta oameni buni, eu am suferit o psihoza din cauza ca nimic nu ma mai multumeste. Depresii mari si atacuri de panica tente de suicid si alte cele. Opriti chestia asta aveti rabdare cu voi, pana ce veti fi destul de maturi sa va gasiti pe cineva cu care sa va bucurati de sexualitate si o relatie implinita. Acum sunt la pamant, si numai credinta mai am, sa-mi gasesc vocatia si sa ies in lume deoarece ani de zile m-am izolat. Va rog mult sa nu faceti asta mai ales voi cei prea tineri. Cautati sa va eliberati frustrarile in alte moduri. Sport, dansuri, sala, orice altceva.! ��

Anonim spunea...

Se poate de la masturbarea zilnica practicata mai mult timp de exemplu mi am dat in fiecare zi 2 saptamani (sunt baiat, am 15 ani) de la masturbarea zilnica poti sa nu mai faci copii?

Anonim spunea...

Laba

Anonim spunea...

:)

Anonim spunea...

Scumpo...cauta sa fii bine cu tine..nu cauta scuze esecului sau starii de naspa. Crede-ma, cu un barbat sanatos si potent, poti face tot ce-ti pofteste corpul...important e sa-l gasesti...cat de problemele de la mansarda, cred ca daca te vei focusa pe realitate si nu pe povesti, poti fi singura bine mereu.

Anonim spunea...

=))) sa stergi displayul!

Anonim spunea...

Cum sa scrii asa mizerii si sa-l amesteci si pe Dumnezeu in mizeriile si iluziile mintii tale. Sa nu crezi ca Dumnezeu ti-a dat o pl si 2 oo si nu iti da voie sa pui mana pe ele..trebuie sa fii cretin sa crezi asta. Ma masturbez de 15 ani, am nevasta, am viata sociala, am prieteni si nu am nici o boala, ba chiar creierul functioneaza tot mai bine...
E adevarat ca orice exces e rau, dar nu inseamna ca masturbarea e pacat si e daunatoare, pt ca daca imi spui asa ceva, inseamna ca nu ai oo si ca nu patesti sa ti se umfle de nevoie...poate doar la mine:-?? ... Cat pt restul credulilor, nu mai cautati scuzele in alte parti pt esecul din viata voastra, alegerea voastra e realitatea, ceea ce faci zi de zi, iar daca tu alegi sa stai in casa zilnic sa te umpli de pornografie si sa o freci, poate fi daunator, atat timp cat asta nu e o singura zi pe luna rezervata pt placerea corpului tau.:p "decat sa va dati beluga la ochiul maro, bagati laba baieti, si vedeti ca era si pe aci una ce nu o mai poate satisface barbatul ca s-a degetit, poate e libera!:)))"

Anonim spunea...

Problema ta nu tine de masturbare, problema ta e legata de acceptare sinelui. Cauta sa-ti ocupi timpul, cauta sa iesi din casa, sa vorbesti cu oameni,sa ii ajuti pe alti, sa muncesti, sa inceti, sa faci spor..fii activ..nu te plange ca o besina ca de la laba te-ai pulificat tot ca nu e valabil...intelege ca nu masturbarea e daunatoare..ci lenea si prostia:-??

Anonim spunea...

un copy paste mai jegos n-am vazut de mult :) Felicitari

Anonim spunea...

DR.DAWN si vraja lui de dragoste sunt inger pe pamant, are atata caldura, subliniaza alaturi de tine de parca ar fi fost copilul tau, multumesc mult doctore m-ai facut sa zambesc din nou aducandu-mi sotul cu vraja ta de dragoste, dupa m-a părăsit timp de 9 luni, chiar acum, suntem fericiți împreună, mă tratează ca pe o regină și îmi arată suficientă dragoste,
Dacă cineva dorește să se reîntâlnească cu partenerul tău.
Daca vrei sa ramai insarcinata rapid.
Dacă vrei să vindeci boala.
Dacă ai nevoie de vrajă de promovare.
Dacă doriți să opriți avortul spontan.
Dacă vrei să nu te mai masturbezi.
Și alții, contactați Dr. DAWN, e-mail: findritualforlife@gmail.com
Whatsapp: +3550685677099/
+2349046229159